banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

grups musicals

es tractaria de que tots els més de 200 grups musicals que hi han a Terrassa tinguin oportunitat de tocar a la festa major, o als concerts de grups que es fan alguns messos i altres esdeveniments musicals organitzats per el ajuntament, mitjançant un sistema de rotacions o de sorteig.

Publicat per Enric el 12 Setembre 2016Cultura

Comentaris

Te la voto, Enric. I podria ampliar-se. Pensa que jo, per exemple, faig un 80% de la meva feina a l'estudi de gravació. I puc posar-ne els resultats a internet, però em coneixen quatre gats i si vols te'n puc fer els miols. I en general ja és un problema de país que si no fas rock català o cançó cumbaià no se't té en compte enlloc, però almenys a nivell municipal es podria actuar i fer una bona feina. La promoció no hauria de quedar reservada a mànagers, advocats i grans discogràfiques. Et suggereixo aquest article per a una visió polèmica del tema, espero que t'agradi: http://blocs.mesvilaweb.cat/patinet1964/2016/08/17/apunts-despres-duna-catastrofe/
Publicat per Lluís Paloma Sánchez el 24 Setembre 2016
J a coneixem la feina del Patinet i els teus discos. Hi han 200 grups musicals a Terrassa de tots el estils i tindrien que poder tocar a la seva ciutat , encara que sigui en rotacions de cada 4 anys. Et sugereixo el meu llibre : "La democracia musical" a internet.
Publicat per Enric el 26 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::