banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Discoteques i pubs musicals amb usuaris incivics

Hi ha el problema de que la gent que surt de les discoteques i pubs musiclas de la Rasa i el carrer Volta, es dediquen a orinar al carrer i sobretot a les entrades dels garatges, i els seus orins baixen per les rampes del garatjos i es queden fent bassals a baix del garatges, encara que sembli un acudit pero es així. Per culpa de la gent incivica que va a les discoteques i pubs musicals de la Rasa i del carrer Volta, tenim que patir als garages que estiguin plens de orins de aquesta gent, es tindria que penalitzar amb multes importants aquestes conductes inciviques, ja que la solució del Ajuntament fins ara, de netejar el matí amb aigua tots aquest orins, no serveix en el cas dels garatges.

Publicat per Enric el 14 Setembre 2016Cultura

Comentaris

Podeu posar un cartell a la porta que indiqui que no es pot orinar :)
Publicat per Aleix el 22 Setembre 2016
ja hi es i ningú fa cas.El propietari del pub del costat tindria que posar una cabina de wc al carrer i segurament tampoc la farien servir i seguirien pixant al nostre garatge.
Publicat per Enric el 26 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::