banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Convertim el FESTIVAL DIDÓ en un GRAN FESTIVAL de CIUTAT

PER UN FESTIVAL DIDÓ DE REFERÈNCIA!

Després de dues edicions exitoses del Festival DIDÓ, de Música i Titelles, organitzat per l'Associació Amics de la Música de Terrassa, el CEM i l'Ajuntament de Terrassa, amb la col.laboració dels Amics del Vapor Gran, el Festival està molt consolidat i preparat per a convertir-se en un Festival de referència a nivell terrassenc i fins i tot comarcal i nacional, en la combinació de música i titelles.

Amb aquest objectiu, el Festival Didó necessita augmentar els seus suports per ampliar la seva oferta incloent la programació de companyies de música i titelles de nivell estatal i fins i tot Europeu, ampliar els públics a qui va dirigit, garantir que sigui accessible i integrador per a tots els nivells socioculturals, i ampliar la seva presència a més barris de la ciutat.

DÓNA SUPORT AL FESTIVAL DIDÓ!

Amics de la Música de Terrassa

Associació-Entitat cultural sense ànim de lucre

Publicat per AMICS DE LA MUSICA el 22 Setembre 2016Cultura

Comentaris

sempre que deixin tocar a tots els altres grups musicals que hi ha a Terrassa.
Publicat per Enric el 23 Setembre 2016
Hola Enric! Moltes gràcies pel teu comentari! Estarem encantats d'escoltar propostes noves! Ens les pots fer arribar a info@cem.cat? Com hem dit, només junts podrem fer que el festival Didó arribi ben lluny!
Publicat per Gerard Rius el 23 Setembre 2016
hi han 200 grups musicals a Terrassa que volen participar
Publicat per Enric el 24 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::