banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Imagina un parc genial

Imagina diversió, educació i natura. Imagina un parc genial!

Els parcs infantils de Terrassa han estat creats per la petita infància però… podria deixar al meu fill de dos anys jugar sol, de manera autònoma? Segur que més d’un cop hem vist més adults que no pas infants en aquests parcs, ja sigui vigilant que no prenguin mal o ajudant-los a que puguin gaudir dels gronxadors, o baixar per aquells enormes tobogans… Són, per tant, zones realment adaptades als més petits? Crec que la resposta està molt clara…

Així, aprofitant que Vallparadís és una àrea de referència per la comunitat de Terrassa, on pots fer esport, passejar, jugar, descansar, etc. considero que aquest és el lloc ideal per incloure un racó pels més petits de la casa (0-4 anys). 

La meva proposta planteja la creació d’un parc creat a la seva mida amb propostes de materials diversos que convidin a l’experimentació, la relació, descoberta i, en definitiva, al joc a l’abast de tothom. Comptarà, per tant, d’un espai exterior de joc lliure i un d’interior on poder realitzar aquelles propostes i activitats que requereixin d’un ambient més acollidor i tranquil. A més, gaudirà de l’acompanyament de monitors de lleure que s’encarregaran d’enriquir l’espai i acompanyar a les famílies. 

Finalment, faig referència a LaLudo del Parc de la Ciutadella de Barcelona, inspiració de la meva proposta. Aquest Espai lúdic, amb el treball dels seus professionals, m’ha demostrat dia a dia els beneficis que aporta a la comunitat. Una comunitat on els petits i els familiars que els acompanyen creen un entorn de sociabilitat, criança i, sobretot, de benestar. 

Perquè si l’ambient és enriquidor, l’infant aprèn jugant i, el més important, és feliç. Deixem d’imaginar, fem-ho possible!

Janira Alemany

Publicat per janira el 18 Setembre 2016Educació

Comentaris

per aixó ja hi ha Port Aventura
Publicat per Enric el 19 Setembre 2016
un parc de aquestes característiques només podria ser privat i de pagament.
Publicat per Enric el 20 Setembre 2016
Hola, pot ser que no hagi explicat el projecte tal i com es mereix i no s'entengui ben be el que es....però no te res a veure amb un parc temàtic . Es un espai de criança respectuosa i d'educació ambiental. I es real....en un projecte que funciona fa mes de deu anys a Barcelona ( de l'ajuntament, gratuït i d'accés lliure). Us paso un link per si esteu interesats en coneixe'l : facebook. Espai Lúdic Ambiental per a famílies LaLudo-Parc de la Ciutdella.
Publicat per janira el 22 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::