banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Can Jofresa

COBRIR LA PISTA EXTERIOR DE CAN JOFRESA I ASFALTAR PARKING

El pavelló de Can Jofresa disposa de pistes exteriors annexes, molt utilitzades actualment, però de les que no se'n pot fer ús en cas de pluja. Cobrir aquestes pistes seria una millora important per les instal.lacions esportives que beneficiaria no només als clubs que en fan ús regularment sinó també a qualsevol activitat o jornada esportiva que s'hi realitzi. Asfaltar i marcar les places de parking també seria una millora important pels usuaris.

Publicat per JET el 13 Setembre 2016Esports Informe favorable

Comentaris

no es un tema de urgencia ni molt necessari.
Publicat per Enric el 16 Setembre 2016
Si la veritat a la pista: hivern fa molt fred i a l'estiu et fots de calor, si plou tens que deixar de entrenar rellisca moltíssim... Referent al Parking no mes mirar-te als peus ja saben don vens, o de pols o de fang.
Publicat per Xavier el 18 Setembre 2016
L'Enric està molt equivocat i si fa aquesta afirmació és perquè no està gaire ficat dintre del mon de l'esport. En aquests d'arrers anys l'augment de població i els nous hàbits de vida saludable ha fet que més i més ciutadans s'hagin decidit a practicar esport en les més diverses modalitats mentre que la inversió municipal en noves infraestructure a la ciutat ha romàs paralitzada per la crisi. Les instal·lacions de la ZEM de Can Jofresa han quedat envellides i són insuficients per atendre una creixent demanda dels clubs que les utilitzen o volen utilitzar-les així com dels nens i nenes de les escoles que van a competir cada dissabte en el marc dels Joces Esportius Escolars. En aquest sentit cal recordar la pèrdua de pistes de la Zona Olímpica Municipal per aquesta finalitat per consentiment de l'Ajuntament de Terrassa de destinar-les a aparcament privat del CN Terrassa. La necessitat real és la de construir un nou pavelló annex a l'existen que permeti seguir amb les activitats setmanals fins i tot quan es programen activitats de rellevancia i projecció exterior, com és el campionat mundial d'esgrima, entre d'altres, però mentre això no arriba ens haurem de conformar amb la millora de les instal·lacions actuals, el cobriment de la pista exterior i l'asfaltat del parking, que sí que entra dintre de les competències i capacitats del nostre gestor municipal, l'Ajuntament.
Publicat per Handbol Terrassa el 19 Setembre 2016
no es un tema urgent perque hi han problemes més urgents a Terrassa ni es necessari perque el esport es important pero no es una questió de vida o mort com en altres problemes de Terrassa, com ara el trafic als carrers Arquimedes i Galileo que es un assumpte molt greu per als seus veins.
Publicat per Enric el 19 Setembre 2016
El grau de necessitat i d'urgència depenen de la persona a qui afecti el problema. Si et passes un dissabte al matí per Can Jofresa, quan s'hi fan els partits dels jocs escolars, veuràs quanta gent se'n pot beneficiar. Actualment quan plou no es pot jugar, a l'estiu fa molta calor, si els nanos cauen al terra es fan ferides perquè el paviment crema. Per a mi sí que és necessari, i deprés del temps que portem fent aquessta reivindicació, també és urgent.
Publicat per Lola el 19 Setembre 2016
Enric, tenint en compte que la teva proposta va per 10 vots i aquesta per 79, entenc que queda bastant clar que la necessitat i la urgència son completament subjectives.
Publicat per Eduard Martín el 19 Setembre 2016
es pot fer un referendum a tot Terrassa si la gent vol gastar-se el presupost del Ajuntament en fer un poliesporiut molt car que només feran servir 50 persones o si es vol gastar els diners del presupost del Ajuntament en mesures més urgents.
Publicat per Enric el 22 Setembre 2016
Criticar les propostes dels altres sense conèixer-les no és gaire elegant i et desmereix. La proposta formulada és la de cobrir la pista exterior amb materials lleugers i baix cost econòmic, entenent que la construcció d'un pavelló ha de trobar altres vies de finançament (fons europeus, de la Generat, Diputació...) I en aquesta pista s'hi practica l'handbol, el basquet i el futbol sala, i t'asseguro que cada setmana hi passen moltes més de les 50 persones que dius. Els dissabtes al matí, quan s'hi fan els Jocs Escolars, la pista es divideix en dues i s'hi disputen dos partits simultàniament, cada hora. I cada equip pot portar, entre pares i jugadors, com a mínim unes 25 persones. O sigui que ves fent números. A banda que a la ZEM de Can Jofresa hi ha l'únic pavelló poliesportiu amb prou capacitat per acollir actes de projecció internacional de la ciutat, i la pista exterior, en les condicions actuals, no serveix ni com a pista auxiliar per entrenaments. .
Publicat per Handbol Terrassa el 23 Setembre 2016
estem cansats de veure com el ajuntament s' endeuda per molts anys per a fer construccions faraoniques del tipus poliesportius que son molt cars ( enseyans el teu pressupost tan barato que dius) mentre que es gasta el seu pressupost del ajuntament en fer aquestes obres faraoniques per a complaure els que els voten socialista, mentre tants altres problemes de la ciutat mai s' arregen , problemes que afectan a molta més gent que a cuatre esportistes que s' han tornat molt comodons, al Africa tothom fa esport a un descampat fagi sol o plogi o fagi fred. Ja estem farts de que al ajuntament se li fagi xantatxe dien- li que si no li fan al seu barri el que els hi ve de gust, no els votaran.
Publicat per Enric el 23 Setembre 2016
si el pressupost es tan barato,per qué no ho ha fet ja el ajuntamen?
Publicat per Enric el 24 Setembre 2016
Al pavelló de Can Jofresa s'hi fan moltes activitats, com els Jocs Escolars, no només se'n beneficien uns pocs socis. Per poder fer aquestes crítiques cal estar ben informat, Els arguments de l'Enric amb la comparació amb Àfrica crec que no mereixen cap comentari.
Publicat per JET el 26 Setembre 2016
al Africa guanyen medalles de or i s' entrenen en qualsevol lloc. Si es fan tantes activitats i ho fa servir tanta gent, per qué el ajuntament no ho ha fet ja , si es tan barato ?
Publicat per Enric el 30 Setembre 2016
Bé, si es tan barato com diuen , ara ho sabrem perque el ajuntament els hi ho ferà en poc temps...
Publicat per Enric el 05 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::