banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Les Fonts

CARRIL BICI DE TERRASSA A LES FONTS

Caldria arreglar el ferm del camí que va paral·lel a la Riera del Palau en el seu marge dret, des de l'alçada de darrere de l'edifici dels Jutjats (sector de La Cogullada) fins al punt del camp de futbol de Les Fonts, per fer-lo apte tant per a corredors com per a ciclistes. És una via de comunicació vital tant per anar cap a Les Fonts i Rubí com per tornar cap a Terrassa, però està del tot oblidada: hi ha restes de runa, brutícia acumulada i molts sots i desnivells, que dificulten el trànsit de bicicletes i persones. Podria ser una via verda magnífica per passejar i anar en bici si realment estigués en bones condicions.

Publicat per Guillem el 20 Setembre 2016Esports

Comentaris

Bona nit Guillem, Soc un estudiant d'enginyeria d'obres publiques i estic fent un treball de final de grau que consisteix en vies ciclistes d'unio entre rubi i els municipis del voltant, Entre ells Terrassa. Si vols deixe'm el teu correu i t'envio un mail per a que em propossis el traçat del carril per a realitzar una proposta de via ciclista i presentar-la al treball i qui sap si la puc presentar a l'ajuntament tambe. Moltes gracies i espero resposta.
Publicat per Gines A.R el 26 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::