banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

LA CASA DEL HOCKEY

DES DE HOCKEY PER TERRASSA, AGRUPACIÓ QUE UNEIX ELS CLUBS DE HOCKEY DE LA CIUTAT, VOLEM PROMOURE  UN LLOC DE TROBADA PER TOTS ELS TERRASSENCS I TERRASSENQUES QUE VULGUIN CONÈIXER LA HISTÒRIA I EL DIA A DIA DE L’ESPORT QUE HA PORTAT EL NOM DE TERRASSA ARREU DEL MÓN I TANTS OLIMPICS PER SER CONSIDERADA LA CIUTAT MÉS OLIMPICA DEL MON.

AQUEST LLOC L’ANOMENEM “CASA DEL HOCKEY” I PRETEN UNA UBICACIÓ CÈNTRICA, DE TITULARITAT MUNICIPAL, QUE ESTIGUI BEN REHABILITADA I EN DISPOSICIÓ DE REBRE PART DE L'ENORME LLEGAT HISTÒRIC DELS CLUBS DE LA CIUTAT QUE DES DE FA MÉS DE 100 ANYS, EN EL CAS DEL DEGÀ CD TERRASSA, I DES DE MÉS DE 75 I 60 ANYS DE VIDA, EL CLUB EGARA I L'ATLÈTIC TERRASSA, VÉNEN APORTANT NO TAN SOLS NOMBROSOS ÈXITS ESPORTIUS SINÒ PARTICIPANT ACTIVAMENT EN EL DESENVOLUPAMENT SOCIAL I ARQUITECTÒNIC DE LA NOSTRA CIUTAT.

ELS CLUBS QUE PER QÜESTIONS ESTRICTES D’ESPAI TENEN LES SEVES INSTAL•LACIONS ESPORTIVES A LES AFORES DE LA CIUTAT, VOLEN APROPAR I COMPARTIR LES SEVES EXPERIÈNCIES AMB TOTA LA GENT DE TERRASSA, ESTIGUIN O NO VINCULATS A AQUEST ESPORT AMB LA CASA DEL HOCKEY, QUE SI TÉ UNA BONA ACOLLIDA ES CONVERTIRÀ, SENS DUBTE, EN LLOC DE REFERÈNCIA A NIVELL INTERNACIONAL.

ÉS OBVI QUE HI HA UNA TERRASSA D’ABANS I UNA ALTRA BEN DIFERENT DESPRÈS DELS JOCS OLIMPICS DEL 1992, I EN BONA PART GRÀCIES A L’ESPORT DEL HOCKEY QUE VA ACONSEGUIR SER-NE SUB-SEU, EL PROPER ANY 2017 CELEBRAREM EL 25è ANIVERSARI D’AQUELLA EFEMÈRIDE I PENSEM QUE ÉS UN MOMENT IDONI PERQUÈ LA CIUTAT TORNI A REVIURE AQUELLS DIES D’ALEGRIA COMPARTIDA VERS EL HOCKEY I CERQUEM EL LLOC DE TROBADA QUE SERVIRÀ EN EL FUTUR COM A ESPAI DE MEMÒRIA PERMANENT DEL MOLT QUE EL HOCKEY HA DONAT A LA CIUTAT DE TERRASSA. 

O SIGUI, LA CASA DEL HOCKEY; REFERENT PER ALS TERRASENCS DE L’ESPORT DE REFERÈNCIA DE LA CIUTAT A TOT EL MÓN.

Publicat per HOCKEY PER TERRASSA el 23 Setembre 2016Esports

Comentaris

.
Publicat per Roc el 26 Setembre 2016
de aqui en endavant no s' ha aceptat cap proposta i es facil jutjar que aquest PAM ha sigut un fracas perque hi han moltes propostes que venen ara que eran importants i de interes general.
Publicat per Enric el 05 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::