banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Centre

ANTICS JUTJATS

Des que es van construir els nous jutjats a Terrassa l'edifici antic de la rambla ha quedat tancat i barrat. Al costat del Centre Cultural, on s'ofereixen espectacles de molt nivell tot l'any hi ha un enorme edifici gris i decrèpit del qual no se'n fa ús.

Per altra banda, a la zona del centre no hi ha cap equipament esportiu municipal i els ciutadans per fer esports d'equip necessiten anar als pavellons de La Maurina, Les Arenes...

Proposo doncs enderrocar aquesta torre gris que hi ha a la Rambla de Terrassa i al seu lloc construir un complex esportiu municipal amb els espais més adequats a les demandes ciutadanes o necessitats de la ciutat (camp de futbol, pista d'handbol, Pista de patinatge/ hockey patins...).

Publicat per Txell el 25 Setembre 2016Esports

Comentaris

Aprofitem la bona empenta que ha començat per recuperar la rambla!!!
Publicat per Montse el 25 Setembre 2016
als antics jutjats hi cap qualsevol equipament.
Publicat per Enric el 26 Setembre 2016
estic d'acord amb l'Enric, el mateix edifici pot ser d'utilitat i, sobretot, l'exterior PINTAT PELS GRAFFITERS DEL VALLÈS, que n'hi ha uns quants de molt bons
Publicat per Carme Flores el 26 Setembre 2016
els graffiteros a la presó per incivics.
Publicat per Enric el 05 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::