banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Sant Pere

Millores i aïllament acústic a la pista esportiva del casal de l’antic poble de Sant Pere

La pista esportiva del casal de l’antic poble de Sant Pere actualment està ocupat per el Club de Basquet Sant Pere.

Aquest club de bàsquet és un dels més nombrosos i amb més història de la ciutat.

Aquest club té tants jugadors en les diferents seccions que l’horari d’entrenaments s’allarga diariament fins a les 23:30-24h.

Els caps de setmana l’activitat també és constant, amb els partits de les diferents seccions.

Malauradament les instal·lacions on es realitza l’activitat son obsoletes i inadequades respecte a l’aïllament acústic. No és més que una pista poliesportiva amb una coberta tèxtil i uns tancaments d’Uralita, bàsicament per a protegir-se de la pluja. No és un lloc adequat per a la pràctica esportiva en horari nocturn.

La sobreexplotació de les instal·lacions, sumat a la inexistència d’aïllament acústic, fa que els veïns, a una i altra banda del torrent de les bruixes, fins i tot més avall del pont de Sant Pere, estiguin sotmesos a una elevada contaminació acústica que provoca grans molesties als veïns.

Les instal·lacions s’haurien d’actualitzar i dotar-les del corresponent aïllament acústic per a evitar les molèsties als ciutadans, així com per millorar les condicions per a la pràctica de l’esport, doncs es reduïrien les reberberacions interiors, tan molestes pels jugadors i seguidors.

La instal·lació d’un paviment tècnic a la zona de joc, també ajudaría a reduïr el soroll de l’impacte de la pilota i milloraria el rendiment dels esportistes alhora que reduïria el nombre de lesions.

Publicat per Mario el 25 Setembre 2016Esports

Comentaris

Es cert que l'aillament acústic del pavelló es inexistent i al llarg del dia anar sentint bots de pilotes i "timbres" quan es marquen punts es fa molt molest!
Publicat per Marta el 02 Octubre 2016
Em sembla una proposta molt interessant perquè millora les condicions tant del veïnat com pels que gaudeixen de les instal·lacions.
Publicat per Jaume el 03 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::