banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Ca n’Aurell

Millores al parc infantil de la plaça Miquel Utgés, al costat de l'escola frança

Millorar el Parc infantil de la Plaça Miquel Utgés, al costat de l'escola frança, afegint alguna atracció al parc tipus una caseta amb tobogan o un altre tipus d'atracció atractiva, i un gronxador infantil per a nens menors de 3 anys. També afegir bancs a la zona d'arbres que hi ha a la plaça tocant carrer Ausiàs Marc, per tal d'aprofitar les ombres en dies assolellats.

Comentaris

Com que està al costat de l'escola, és una plaça on molts infants hi van al sortir, i estaria molt bé que estigués més ven equipada, com per exemple afegint una teranyina de cordes, algun tovogan amb espiral i alguna estructura d'escalada.
Publicat per Jordi Costa el 24 Setembre 2016
Crec que tota la illa que esta abandonada davant de l'escola s'hi podría afegir a aquesta remodelació i aprofitar per a fer la borera de l'escola mes amplia i així també mes segura per als nens que van a l'escola.
Publicat per Marta Monroig el 25 Setembre 2016
Ės una pena que un parc gran , que cada tarda s' omple de nens, estigui tant mal equipat.
Publicat per Pepib el 27 Setembre 2016
Molt bona proposta, aquest parc necessita una millora. El fet que tingui dos nivells dificulta la supervisió dels nens si, per exemple, tens un petit a dalt i el gran vol jugar a baix hi ha unes plantes que impedeixen totalment la visibilitat. A mes a baix la gespa és un camp de mines-caca que no hi ha dia que no en surti una sabata damnificada.
Publicat per Montse el 27 Setembre 2016
Em sembla que qualsevol millora en aquest parc tant transitat per les tardes estaria genial, els nens de l'escola ho agrairien molt i els pares també per suposat. Tenint en compte que no només hi van nens grans, es podrien posar gronxadors i altres diversions per als més petits.
Publicat per MARTA PLATA CAÑAS el 28 Setembre 2016
Estaría molt bé que aquest parc que està davant de l'escola i hi van tant nens estigués més equipat perquè hi poguessin jugar tant grans com petits. Per exemple gronxadors de petits aranyes de cordes i de mes activitats
Publicat per Noelia el 28 Setembre 2016
Molt important també el tema de posar més bancs a l'ombra, ja que hi ha molt pocs, s'omplen molt ràpid i quedan tots al sol
Publicat per Noelia el 28 Setembre 2016
Aquest parc, com molts d'altres a Terrassa, està molt deixat i fa força pena. Hi calen més gronxadors i estructures d'activitats (pels més petits i pels no tan petits). També més bancs per seure. D'altra banda, si una patrulla de la municipal passés als matins cap a les 8h per recordar als ciutadans/nes que treuen el gos a passejar i fer les necessitats que s'han de recollir els excrements també aniria bé (només que passés per allà la meitat de vegades que hi passa la grua a les tardes ja seria suficient). I finalment comentar que si algú està interessat en instal.lar un "xiringuito" o "food truck" també serà benvingut per tots/es!!! ;-)
Publicat per EVA el 28 Setembre 2016
Es una llastima que en un parc tant aprop d´una escola on poden gaudir tants nens tan sols tinguem un parell de gronxadors i dos cosetes mes per fer de balanci. Podria oferir un gran asortit de diferents estructures on el nens poguessin gaudir i experimentar. Tobogans, aranyetes , petits circuits de fusta per poder pujar i baixar jugar. Un clar exemple de parc amb totes aquestes estrucures podria ser el parc situat Turo de Can Mates a Sant Cugat del Valles. Es una llastima que a una ciutat tan maca i acollidora com Terrassa no en tinguem cap aixi. Tenim el espai suficient com tenim just als costats de la nostres escola La Escola Franca. Espais deixats i abandonats, plens de males herbes que porten com a minim 8 anys que es el que jo conec desdes que visc a Terrassa.
Publicat per Conxi Gombau el 28 Setembre 2016
Seguint el raonament de la Conxi, no costaría gens aprofitar el desnivell natural per insta·lar tobogans (no classics) aptes per totes les edats
Publicat per Xavi el 28 Setembre 2016
També aniria bé que la plaça tingués més zones d'ombra, com ara una porxada.
Publicat per Anna Prat el 29 Setembre 2016
Un espacio abandonado desde siempre, incluyendo los dos solares que hay al lado y que como medida de higiene solo llegaron a vallarlos. Una zona privilegiada desperdiciada, mientras en otros sitios se levantan parques y plazas para hacer parkings que pueden dar beneficios no se sabe muy bien a quién. Aquí los beneficiados serían los niños, sus familias y los vecinos...económicamente igual no es lo mejor, pero la satisfacción de ver a tus conciudadanos felices en una ciudad más humana y amable no tiene precio.
Publicat per Irene el 29 Setembre 2016
Molt d'acord amb la opinió de la Irene, les inversions municipals no cal que tinguin un retorn econòmic inmediat. En primer lloc han d'afavorir la vida dels veïns del municipi, que som els qui paguem els impostos.
Publicat per Jordi Costa el 01 Octubre 2016
Ja que som els veïns qui paguem els impostos, vull agaraïr la oportunitat que tenim de poder participar en aquest procés, que ens acosta a la idea del dret a decidir, en aquest cas a decidir en què creiem que és més necessari invertir una part dels impostos recollits. Esperem poder continuar participant de processos semblants properament.
Publicat per Jordi Costa el 01 Octubre 2016
una buena idea, es un parque muy concurrido y desgraciadamente esta muy descuidado.....
Publicat per amparo el 01 Octubre 2016
Realment el parc necessita una remodelació, és necessari que quedi ben definida una part del parc amb atraccions per menors de 3 anys ( gronxador, balança i si pot ser tobogan petit) i unaltre per a nens més grans (Aprofitar per posar- hi algunes atraccions modernes i grans estaria molt bé) A més és un parc molt proper a la rambla. Tota aquesta zona està abandonada. Necessita un bon canvi.
Publicat per Eva el 02 Octubre 2016
Una zona verda natural que ara sera un parc... era de primera necessitat.
Publicat per Enric el 05 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::