banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

La Cogullada

Reforma de la Rambleta del Pare Alegre

Proposo una reforma d'aquesta via d'entrada i sortida de la ciutat que atorgui més protagonisme als modes de transport sostenibles (vianants, bicicletes i transport públic) i incorpori la plantació d'arbres que ajudin a esmorteir el soroll generat pel trànsit i alhora ajudin a netejar l'aire.

La Rambleta del Pare Alegre, com a una de les vies principals d'entrada i sortida de la ciutat, té un trànsit de tot tipus de vehicles molt elevat i a totes hores. En ser l'última via abans d'accedir a l'autopista, a més a més, els vehicles acostumen a accelerar. Aquest trànsit elevat i la velocitat dels vehicles que hi circulen fan que la contaminació ambiental i acústica sigui gairebé insoportable. Per una altra banda, les voreres són molt estretes i el carril bici inexistent de manera que accedir als jutjats municipals per aquesta via es converteixi en gairebé una aventura.

Publicat per Sandra Aguilera el 21 Setembre 2016Medi ambient i sostenibilitat

Comentaris

la rambleta es del jutjats i del hotel don candido, la resta de gent no conta.
Publicat per Enric el 21 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::