banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Parc Vallparadis: Franja horària de lliure circulació de gossos

Ja que les zones d'esbarjo de gossos son insuficients i no compten amb les mesures adequades i tal com a les ciutats més avançades d'àmbit internacional, el Parc Vallparadís deuria contar amb una franja horària de lliure circulació de gossos (p.e. de 8 de la tarda a 10 del matí en dies feiners), permetent la compatibilització d'espais i el benestar animal, tal com es regeix per les principals directives europees. 

Comentaris

Totalment d'acord, és més aprofito per enviar aquest missatge al nostre Alcalde, si us plau PROU PERSECUSIÓ DE POLICIA MUNICIPAL ALS PROPIETARIS DE GOSSOS PER DEIXAR-LOS DESLLIGATS AL VALLPARADIS A UNES HORES QUE NO HI HA NENS NI PRÀCTICAMENT NINGÚ I NO ESTÀN CIRCULANT, TANT SOLS ESTÀN A UNA ZONA CONCRETA JUGANT ALLÀ, LA DENÚNCIA NOMÈS TÉ CARACTER RETRIBUTARI. Entenc que hi han hores que no poden anar deslligats perquè hi ha persones i concretament nens al igual que també no haurien de baixar a 30km/h certes bicicletes pel Parc, però si us plau a les 9:00 i a les 10:30 hores entre setmana no hi ha practicament persones al parc, nomès els propietaris dels gossos.
Publicat per Oscar el 27 Setembre 2016
molt ben pensat
Publicat per Enric el 30 Setembre 2016
Quan la policia va allà es per que algú ha trucat, la policia comprova i si efectivament s'incompleix , es multa. Tan mateix, si es deixa als gossos deslligats al dia següent merdes per tot arreu que mai son de ningú.
Publicat per jose el 01 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::