banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

“Apadrina el teu arbre”

A Terrassa fa molts anys que no es fa una campanya de replantació d’arbres. Els arbres són essencials per a la vida en les ciutats; aporten ombra i refreden l'ambient, milloren la qualitat de l'aire, redueixen l’estrès en les persones, constituïxen amplis ecosistemes per a moltes espècies, ajuden a conservar l'energia dels edificis i redueixen l'erosió del sòl, entre d'altres.

Per això, és proposa iniciar la campanya "Apadrina el teu arbre", amb l'objectiu de replantar nous arbres a la ciutat i que tots els ciutadans i ciutadanes participin del seu creixement i desenvolupament, a fi de garantir la protecció del patrimoni arbori de la ciutat, millorant estètica i mediambientalment els nostres carrers i places.

La idea és confeccionar un mapa de replantació d’arbres, mitjançant la web municipal, on el ciutadà pugui escollir apadrinar un arbre en concret, conscienciant i implicant així els ciutadans i ciutadanes sobre la importància de protegir els arbres en la ciutat i augmentant l'èxit en el creixement i adaptació dels arbres després de les replantacions.

A través d'aquesta acció, els ciutadans i ciutadanes inscrits podrien comunicar l'estat dels arbres apadrinats, i dur a terme un seguiment de l'arbre. L'apadrinament no implicaria cap responsabilitat o cost per part de la persona inscrita en la campanya.

Publicat per Jaume Àvalos el 23 Setembre 2016Medi ambient i sostenibilitat

Comentaris

una proposta de vida o mort, si senyor.
Publicat per Enric el 05 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::