banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

CREAR UN CARRIL D'ACCÉS A LA RAMBLETA DE LA C16 A LA C58

Quan vens des de Manresa per la C16 i surts a Terrassa Centre, hi ha la pitjor entrada a una Autopista que he vist mai: s'accedeix pel cantó esquerra (carril ràpid) i s'ha de fer un STOP difícil perquè l'accés no és perpendicular i coincideix justament amb l'angle de visió morta del vehicle.

Seria molt fàcil estrènyer de dos carrils a un l'entrada a la Rambleta pels vehicles que venen de la C58 des de Sabadell en aquest punt, i deixar tot el carril d'entrada exclusivament pels que s'incorporen de la C16. 

Publicat per Marc Malgosa el 13 Setembre 2016Mobilitat i transports

Comentaris

es una entrada i sortida molt perillosa i no es fa res per part ni de la generalitat ni del ajuntament ni del MOp, almenys tindrien que posar retols a la autopista avisant del perill, també es molt perillosa la sortida venint de Sabadell per la autopista i entrant a Terrassa per la soritda de les rondes, sempre está colapsada i molts cotxes estan parats en el carril de la dreta de la autopista i no es fa res des de fa molts anys, almenys posar-hi retols que avisin del perill abans de arrivar a aquesta sortida.
Publicat per Enric el 14 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::