banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Ca n’Aurell

No patir carrers Galileu-Arquímedes

No gaudim del carrer sinó que el patim. S'hauria d'activar urgentement ja que la feina ja s'ha fet però falta CULTURA.

Tenim un metro que travessa la ciutat de punta a punta, servei d'autobusos que enllacen els barris, hi ha quinze parquingus al centre de la ciutat, doncs fem-ho servir.

Aquí hi ha la CLAU per reduïr el TRÀNSIT, LA CONTAMINACIÓ, EL SOROLL, LA BRUTÍCIA, Tot d'una vegada.

Fem voreres més amples i posem arbres i bancs en comptes de cotxes i que els cotxes que vagin al centre de la cituat aparquin dins els parquings. Això fomentaria que la gent fes servis les cames i el transport públic que ja tenim, respirariem aire és net i podriem obrir les finestres sense que entrés pols, sutge i soroll¡¡¡

Comentaris

per sopossat, el Ajuntament no tindrá en compte que hi han tres propostes semblants sobre el problema del carrer Arquimedes- Galileo i que les tres propostes han estat votades, entre totes les tres, per uns 200 votants, la qual cosa posa aquesta porposta per devant de altres i amb dret de estar seleccionada entre les primeres, pero el Ajuntament no tindra en comte aixó perque no vol resoldre el problema urgent de aquests carrers.
Publicat per Enric el 05 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::