banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Ca n’Aurell

Millora de la circulació i habitabilitat a Arquímedes i Galileu

Sobre els carrers Arquímedes i Galileu

Contaminació, soroll, inseguretat, brutícia, voreres estretes... tot això és el que patim a diari els veïns d’aquests dos carrers des que es va tallar la Rambla d’Ègara als vehicles particulars.

Cal prendre mesures immediates per alleugerir la circulació de cotxes a Arquímedes i Galileu, com ara reobrir la Rambla als cotxes particulars, encara que només sigui en les hores de més circulació. D’altra banda, es podria revisar el sentit d’alguns carrers de Ca n’Aurell, com Faraday i Nicolau Talló, per desviar cap a ells el trànsit de baixada. O, fins i tot, limitar el pas de cotxes quan se superin els nivells de contaminació atmosfèrica tolerables... quelcom que passaria molt sovint...

Amb l’actual ordenació, el trànsit i les seves conseqüències ens estan ofegant.

Recuperem Arquímedes i Galileu per als veïns!

Comentaris

hi han varies propostes semblants.
Publicat per Enric el 21 Setembre 2016
entre les tres propostes semblants sobre Arquimedes- Galileo suman 200 vots. Tindria que estar entre les primeres seleccionades.
Publicat per Enric el 05 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::