banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Demanar nova linea FGC Vallparadís-BellaterraUAB-Barcelona

Iniciar el desenvolupament d'una proposta per exigir a la Generalitat la programació a curt termini d'una connexió ferroviaria (FGC) entre l'estació de Vallparadís, passant visible per la C-58 (Sabadell - Can Feu - Sant Quirze) fins a Bellaterra-UAB, i connecti amb Barcelona pel futur túnel d'Horta.

Aquesta nova línia, connectaria zones universitaries, disminuiria considerablement el tràfic sobre la C-58 en hores punta, a més de multiplicar per dos el fluxe ferroviari de Terrassa fins a Barcelona amb una velocitat comercial molt superior a altres línies previstes.

Així és com les smartcitys inverteixen els diners en bens de futur: reduïnt les emissions contaminants i les retencions, a la vegada que augmenta l'eficiencia.

Ampliar la C-58 per a que i capiguin quatre cotxes més amb una persona per cotxe, és invertir malament els diners. En aquest cas, pel mateix cost, pots construir vies de tren que multipliquen per deu el volum de transport.

Parades en 13 minuts de trajecte= Vallparadís Universitat - Can Palet/Santa Eulalia - Parc Vallès/Polígons Sud - Can Parellada - Sant Quirze Nord - Sabadell - Sant Quirze - UAB Bellaterra

Barcelona no seguirà permetent que arribem en cotxe i llavors no tindrem com arribar per molts carrils que fem.

Comentaris

Sincerament, és una idea molt, molt bona, tot i que pel cost.... és difícil que la facin, tot i que es REALMENT MOLT BONA, i seria una gran millora. Salutacions!
Publicat per Daniel el 22 Setembre 2016
necesari pero molt car.
Publicat per Enric el 22 Setembre 2016
Elaborar la proposta i reivindicar-la a la Generalitat té un cost molt reduït! Salut!
Publicat per Oscar el 22 Setembre 2016
JA HO FERAN QUAN SIGUIN UN PAIS INDEPENDENT, COM TANTES ALTRES COSES QUE VOLEN FER.
Publicat per Enric el 23 Setembre 2016
tambe es pot fer una prolongació a Matadepera de la nova estació de FFCC que han fet a Sabadell, pasant per el costat de la carretera de Sabadell a Matadepera, amb una nova estació de FFCC a Matadepera i un gran parking per a cotxes, amb una desviació cap a Terrassa a la altura de Can Salas o abans, de manera que la gent de Matadepera i de Terrassa tinguin un altre opció per anar a Bellaterra sense passar per Sant Cugat.
Publicat per Enric el 30 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::