banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Can Palet

Terrassa bruta per excrements i pixats de gossos

Antoni Torras Abad

Sobre aquest tema jo proposo fer una campanya informativa , amb tríptics, radio, televisió local, botigues d’animals, etc...

Primer) Que tots els animals de companyia siguin censats i amb el seu corresponent –xip-

Segon) Els propietaris o acompanyants dels gossos portin una o dues bossetes de plàstic per recollir els excrements, i una ampolleta d’aigua per tirar sobre de les pixades dels gossos després de la pixada.

Tercer) Fixar una data de la campanya i a partir d’aquesta data pugui ser multat el propietari, si no compleix amb aquesta norma.

Comentaris

Estic d'acord, però la culpa és d'aquesta societat de marranos. Cada dia veig a gent joves (estudiants de l'Universitat que deixen als bancs i al terra les llaunes, ampolles, bosses de patates, etc desprès de menjar a la vía pública. És una qüestió de VALORS, EDUCACIÓ PER PART DELS PARES i és el reflexe de la Societat a la que visquem. S'hauria de multar als propietaris de gossos que deixen els excrements al lloc i també s'hauria de multar a la gent marrana que llença papers i burilles de les seves cigarretes perquè d'aquests últims sembla ser que la societat ho accepta com cosa normal. NO TOT SÓN "LAS CACAS", FALTEN VALORS PER TENIR CIVISME
Publicat per Oscar el 27 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::