banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Ca n’Aurell

Més neteja

Per tenir un barri i en general una ciutat més nets, proposo:

Soterrament dels contenidors de brossa o canvi per uns de més moderns.

Recollida programada a domicili de trastos i mobles vells per evitar que es deixin matalassos, mobles... al voltant dels contenidors, ja que està demostrat que l'opció de dur-ho a la deixalleria no funciona.

Més presència del servei de neteja als carrers per evitar que creixin males herbes a les voreres i que hi hagi brutícia escampada.

Comentaris

Núria una propuesta de ciudad como la tuya deberia de ser una de las mas votadas ,pero desgraciadamente por lo que veo no será asi y es triste querer vivir entre mierda e e incivismo ,con perdón , y preferir un campo de futbol
Publicat per Juan Diaz Alba el 26 Setembre 2016
Completament d'acord, el barri i la ciutat cada dia están més bruts. A més, l'estat dels contenidors és molt dolent, de vegades fastigós. Malgrat esiguis conscienciat, cada cop se'ns fa més difícil reciclar.
Publicat per Fernando el 01 Octubre 2016
Moltes gràcies al Juan i al Fernando i a tots els que heu donat suport a aquesta proposta. En el nostre dia a dia seguirem fent tot el possible per fer de Terrassa una ciutat més neta i cívica.
Publicat per Núria el 02 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::