banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Centre

Contenidors mòbils al centre

La meva proposta consisteix en la racionalització o fins i tot en algun cas en la eliminació dels punts de recollida de residus mòbils que hi ha al centre.

Diariament i durant cada tarda, els contenidors es distribueixen per diferents punts del centre transportats per uns petits camions força sorollosos. Al voltant de les 22.30h uns altres camions igual o més sorollosos s'aturen sense parar el motor  per diferents punts com per exemple a la cantonada del carrer de l'Església amb Portal nou i el personal encarregat de la recollida arrosega els petits contenidors desde els diferents punts generant encara més soroll, els descàrrega i els torna arrosegar i deixar allà on eren.

Finalment, cap a les 00.00h, de nou més camions s'aturen amb el motor engegat i el personal arrossega els contenidors buits i literalment els llença sobre la plataforma metálica del camió generant el terrabastall final.

Em sembla que es un procés altament ineficient, poc sostenible i molt molest a nivell de soroll pels veïns.Trobo que tot i més llunyans, els punts de recollida fixes són suficients i la distància, en general, no es un problema.

Comentaris

Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::