banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Millora Avinguda del Vallès

L´Avinguda del Vallès es el primer que veuen molts dels visitants quan arriben a Terrassa, i lamentablement dona una imatge nefasta de la ciutat, ja que es una avinguda molt deixada i dona imatge de ciutat bruta i abandonada.

Estaria fer-li una rentada de cara a fons, millorant les voreres y creant un espai per passejar amb zona verda, carril bici, etc, tal i com han fet altres ciutats amb els seus rius i rieres (Per exemple el parc fluvial del Bessos o el passeig construït al pas del mateix per Badalona), donant una imatge molt mes atractiva de la ciutat.

Publicat per aleix el 12 Setembre 2016Obres i manteniment

Comentaris

la avinguda del valles es un autopista i poca gent i camina per ella ni tan sols en bicicleta.
Publicat per Enric el 16 Setembre 2016
Considero que l'idea és molt bona, tot i que tan enfocada a les persones no se...., ja que no és gaire cèntrica. Tot i que una millora pel que fa a estètica seria MOLT bona, ja que actualment, dóna una imatge de ciutat nefasta, molt gris, i millor no parlem de la riera. Salutacions!
Publicat per Daniel el 22 Setembre 2016
No hi passo gaire sovint, però hi estic totalment d'acord. Moltes vegades no la utilitzem perquè és una via caòtica (mal il.luminada, mal asfaltada i mal pintada). Sempre m'he fet la pregunta de per què no es fa una banda de la riera exclusivament de pujada i l'altre de baixada, podent-hi fer carrils bus, carrils bici i fins i tot una zona de passeig (crec que amb un bon estudi es pot fer). Reconec que seria una infraestructura costosa, però Terrassa és prou important com per plantejar-s'ho. Salut
Publicat per Marc el 25 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::