banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Torrent D’en Pere Parres

RETIRADA ARBRES C/ TRANSVERSAL

JOSEP GARCIA VALL

Ja fa uns anys es va remodelar el carrer Transversal i s'hi van plantar uns arbres que fan més nosa que servei.

1) Fan una flor que quan cau de l'arbre provoca relliscades a la gent que les trepitja , ocasionant més d'un cop caigudes (estiu, tardor, hivern, primavera)

2) Quan l'arbre és molt tupid, inclús les branques per el pes pengen i estorben els vianants i cotxes aparcats (hi cauen totes les fulles al damunt)

3) Al estiu s'hi observa una manca de neteja considerable (inclú s'ha tingut que trucar perquè vinguessin a netejar-ho)

4) Les tanques metàliques que obren el parterre dels arbres són un niu de porqueria de tota mena (deposicions de gossos, llaunes, borilles, papers, plàstics, ... etc). Ademés quan netegen els responsables de fer-ho sembla ser que aquest detall s'en obliden.

Per tant, sol.licito la seva retirada el més aviat .

Gràcies

Publicat per OAC 5 el 19 Setembre 2016Obres i manteniment

Comentaris

Hola Josep, precisament vaig crear una proposta molt similar, focalitzant-la també en el carrer Transversal, que pel teu comentari, veig que vaig encertar a posar com a exemple els arbres d'aquesta espècie com a problemàtics. Et deixo l'enllaç perquè puguis veure la proposta: http://propostes.terrassa.cat/59-espais-verds/610-substitucio-d-arbrats-problematics-com-per-exemple-l-especie-hibiscus-syriacus
Publicat per David V. el 30 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::