banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

L'Esplai Globus de tots i totes des de fa més de 40 anys

Des de el club de lleure Els Globus portem més de 40 anys treballant el lleure adaptat per a persones amb diversitat funcional. A l'entitat duem a terme diferents projectes, l'esplai de dissabtes on oferim activitats cada dissabte per a diferents grups d'edat i els casals d'estiu, setembre i nadal.

Últimament la nostra tasca s'ha vist entorpida degut a les condicions en les que es troba el nostre local. Faria falta canviar el terra, pintar les parets i aconseguir mobiliari nou ja que el que tenim ja és molt vell i no aguantarà gaire més. Gràcies a l'acondiciament del local podríem seguir amb el nostre objectiu de lluitar per un lleure per a tots, inclusiu i que extregui el màxim potencial de cadascú. A més ens permetria dur a terme una tasca de conscienciació en vers l'estigma present sobre les persones amb diversitat funcional, poden convidar altres esplais a fer activitats amb nosaltres i realitzant accions amb la resta dels ciutadans.

Publicat per Manel el 23 Setembre 2016Obres i manteniment

Comentaris

Creo que esta mejora es muy necesaria
Publicat per Carolgestepa el 26 Setembre 2016
gracies a El Globus es varen fer les primeres festes de primavera al parc de Sant jordi als anys 70.
Publicat per Enric el 26 Setembre 2016
Si no recordo malament el Centre d'esplai El Globus es va crear l'any 1976 i per tant enguany està celebrant els 40 anys de vida. Si la seva proposta sortís seleccioanda i aconseguís fer les millores seria una bona manera de celebrar-ho
Publicat per Quico el 26 Setembre 2016
Que millor que reconeixer la gran tasca que desde fa 40 anys aquesta entitat 100% sense cap ànim de lucre porta fen amb un dels comectius mes desfsvorits. Els hi ha donat visibilitat i dignitat. Voluntariat al 100%. S'ho mereixen!!!
Publicat per Montserrat Montserrat el 27 Setembre 2016
Es molt necessaria aquesta millora en l'esplai! Els usuaris i monitors es mereoxen un espais en condicions!
Publicat per Anna Maria Camats Arasa el 27 Setembre 2016
El nois que hi treballen s'ho mereixen. fan molt bona feina
Publicat per josep Tort el 03 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::