banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Ca n’Aurell

Estudi de la seguretat de les naus properes a l'Escola el Cim

L'estat de conservació de les naus de les fàbriques de l'Escola el Cim generen desconfiança pel que fa a la seva seguretat.

La caiguda recent d'encavallades, així ho confirma. Ara, amb l'oportunitat que ofereix aquest procés participatiu, insistim en el fet que cal elaborar un estudi tècnic que garanteixi la seguretat o bé que descrigui les actuacions necessàries per fer-la possible.

Publicat per Escola el Cim el 25 Setembre 2016Seguretat Informe favorable

Comentaris

Qualsevol dia poden caure les parets!
Publicat per XaviX1714 el 26 Setembre 2016
havent-hi una aglomeració de nens i famílies tan important, s'hauria de prendre alguna actuació preventiva
Publicat per ALBERTO R. el 26 Setembre 2016
Una actuació preventiva a temps pot estalviar molts ensurts i els nostres nens i les seves families s'ho mereixen. Gràcies
Publicat per Isabel garcia navarro el 26 Setembre 2016
Tal com està és una vergonya i un perill, penseu que al costat d'aquestes fàbriques derruides i brutes es mouen molts nens i families. Necessitem aguna acció ràpida per evitar qualsevol desgràcia. Gràcies
Publicat per PEPITA COBOS el 26 Setembre 2016
Totalment d'acord. S'ha de fer alguna cosa urgentment. Jo optaria per enderrocar tot, així no pot estar, és un perill.
Publicat per Xavi H el 26 Setembre 2016
És molt important el tema!! De fet preocupa bastant!!! Els dies que fa molt aire..... terror!!!!! S'ha de fer alguna cosa urgentment!
Publicat per Sandra el 27 Setembre 2016
La seguretat de la gent i sobretot, dels nens, ha de ser un tema prioritari.
Publicat per Lourdes Domínguez el 27 Setembre 2016
Quatre cops passem cada dia per davant d'aquestes naus , sempre amb el corre corre fill no t'aturis que pot caure la paret . Ja n'hi prou d'aquestes inseguretats i pors absurdes poguent solucionar-ho facilment amb l'enderrocament d'aquestes naus ! Necessitem una acció ràpida avanç de que tinguem un ensurt greu !!
Publicat per GEMMA el 27 Setembre 2016
Cada dia pasen per aquests carrers centenars de persones. no vull ni pensar que passi alguna cosa semblant a la de l´any 2014, quan la ventada va fer caure una paret i va xafar dues persones, que van resultar mortes. Podeu evitar las tragèdies abans de que succeeixin, actueu abans de que sigui tard.
Publicat per Santi el 28 Setembre 2016
Ja fa molt temps que l 'Ajuntament en té constàcia ,es un risc que s hauria d'evitar !
Publicat per Pilar el 28 Setembre 2016
És un tema de seguretat al que s'hi ha de donar prioritat. Cada dia molts.nens i les.seves famílies són al costat d'aquestes parets. Prwvenim siusplau!!!
Publicat per Anna Maria Blanch Leida el 30 Setembre 2016
És una zona d'alta prioritat atès que hi han molts nens i joves que van a l'escola i mots vianants que es desplaçant per anar a comprar o baixar al centre. Enderrocar aquestes naus en ruïnes per seguretat i , si fos possible engrandir el parc Sant Jordi en aquest indret.
Publicat per Ana Casanova el 30 Setembre 2016
Un altre mostra de interessos privats per damunt dels interessos generals de tots els terrasencs i que ha estat molt votada perque s'han possat d' acord molts veins del lloc per a fer-ho.
Publicat per Enric el 05 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::