banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Poble Nou – Zona Esportiva

Accions Incíviques: Plaça de la Cultura

Com a veí del barri de Poble Nou – Zona Esportiva, veig que alguns espais comunals s'estan reconvertin,  molt a pesar de la bona voluntat dels veïns del barri,  en llocs on les accions incíviques, estan a l'ordre del dia.

- La plaça de la Cultura poc a poc s’està transformant en un espai, on la convivència es dificulta molt, quan es desenvolupen activitats per les que no està concebuda. Si volem que la gent gran, els petits i les persones que tenen el Centre Cívic, com un referent a les activitats que si porten a terme, puguin conviure, cal un nou plantejament del ús que molts «joves» fan d’aquest espai.

- A les tardes i els caps de setmana, es pren com un camp de futbol, fins i tot hi ha la "porteria" pintada en una de les parets. Els cops de pilota son constants... la gent gran, la canalla, els més petits i per extensió qualsevol que vulgui creua la plaça, ha de fer-ho en estat d'alerta i mirant en totes les direccions, d'on pot venir la pilota.

- Es necessari que es doti d'un/s equipament/s esportiu que permeti que aquests joves, adolescents, i no tan petits, puguin fer els seus partits sense "agredir" a la resta d'usuaris d'aquest espai públic. Cal que els responsables municipals, prenguin consciència de que les "Actituds Incíviques" d'uns, no poden estar per sobre del ús que la majoria de les persones , puguin fer d'un espai públic.

CAL DETERMINACIÓ!

Publicat per Joan Civit el 25 Setembre 2016Seguretat

Comentaris

Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::