banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Ca n’Anglada

Adequació Centre Obert Grup Colònies Ca n’Anglada

Millora Protecció contra incendis i supressió de barres.

Per poder donar resposta al projecte de Centre Obert Grup Colònies ca n’anglada, s’han d’adequar les instal·lacions a la normativa actual, i a la millora del ben estar del infants i joves. 

Actuacions que s'han de realitzar complir normativa actual són:

     - TREBALLS GENERALS
     - ENDERROCS
     - GESTIÓ DE RESIDUS
     - TANCAMENTS I DIVISÒRIES
     - NOVA ESCALA
     - NOVA RAMPA D'ACCÉS
     - RAMPA ACCÉS SALA
     - TANCAMENTS I DIVISÒRIES PRACTICABLES
     - REVESTIMENTS
     - PAVIMENTS
     - COBEERTES
     - EQUIPAMENTS

El centre Obert de Grup Colònies Ca n’anglada:

Es centre en la prevenció de situacions en risc d’exclusió social durant la infància i adolescència. Ens trobem en un moment difícil on aquest risc social ve donat per diferents aspectes: un entorn socio-econòmic no favorable, la pèrdua dels rols familiars i les problemàtiques pròpies de l’individu (diversitat funcional, salut mental...).
Degut a aquestes causes, ens trobem amb una realitat on molts d’aquests infants i joves no poden accedir a les diferents propostes en el temps de lleure basant-se així la seva activitat en estar al carrer sense cap mena d’adult com a referent educatiu.
El nostre objectiu és oferir un servei d’atenció a la infància, adolescència i a les famílies més vulnerables realitzant una tasca educativa i preventiva en xarxa amb els diferents agents que actuen amb l’infant i el jove, basant-la en l’educació social per contribuir a la millora de la qualitat de vida d’aquests. Es pretén que cada persona realitzi un procés educatiu personal compartint-lo amb la resta d’iguals, educadors/es i la realitat territorial que els envolta.

Publicat per Josep Rodríguez Montserrat el 25 Setembre 2016Serveis socials Informe favorable

Comentaris

A veure si fan alguna cosa
Publicat per LidiaNogueras el 26 Setembre 2016
Vull donar suport
Publicat per Carmen Garcia Lopez el 26 Setembre 2016
Vull donar suport
Publicat per Susybl el 26 Setembre 2016
Ánimo, lo conseguiremooooss!!!!
Publicat per Oscar Desaires el 27 Setembre 2016
desconozco el tema pero espero por su bien que todo el dinero que les va a dar el ayuntamiento lo empleen bien para ese propósito que han propuesto, en caso contrario podremos considerar que nos han estafado.
Publicat per Enric el 05 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::