banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Ampliació trenet de Vallparadis.

Ampliar el circuit del tren de Vallparadis perquè tant petits com grans podem gaudir durant més estona dels viatges que fem en els seus trens en miniatura dins d’aquest gran Parc que tenim a Terrassa i, que continua sent un atractiu molt important i conegut tant pels locals com per aquells que visiten la nostra ciutat.

Actualment, el Tren de Vallparadis és el més petit dels circuits de trens en miniatura que hi han construïts en altres ciutats properes i veïnes (Barcelona, Vilanova, Girona, Cornellà, Sabadell, ....).

Havia escoltat en moltes ocasions que aquest circuit s’ampliaria i arribaria a les piscines o mes avall, però mai no ha estat així. Perllongar el traçat del tren parc avall fins aproximadament el pont del cementiri vell, crec que no requeriria de grans inversions ni obres i permetria gairebé doblar el seu recorregut i duració dels viatges.

Gracies pel vostre suport.

Publicat per Lluis el 25 Setembre 2016Turisme

Comentaris

si, que pasi per la rambla com el trenet de Nadal.
Publicat per Enric el 26 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::