banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Restriccions de trànsit al carrer TOPETE

Els veins del Carrer Topete no vivim a un carrer. 

El carrer Topete és la CARRETERA TOPETE. És una via molt estreta amb habitatges de poca alçada a banda i banda que hem de suportar a diari i a tot hora el pas accelerat i la congestió constant de tot tipus de vehicles (autobusos i camions també). 

La contaminació atmosfèrica es nota però l'acústica és extrema i és necessari la restricció del pas i el desdoblament del trànsit per altres vies. 

Publicat per sandra el 15 Setembre 2016Via pública

Comentaris

Atenció, abans de fer restriccions crec que s'hauria de trobar alternatives que fossin viables. Precisament hi ha tant trànsit perquè és uns dels eixos principals de la ciutat. Els que vivim al segle XX si no pugem pel carrer Topete per on pugem al centre o al nord, o est de Terrassa?
Publicat per Mireia Pérez i Bros el 17 Setembre 2016
Pel carrer sant francesc per exemple? Les alternatives han de ser viables però el poder continuar vivint a topete també.
Publicat per sandra el 29 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::