banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Ègara

Millora entorn Escola La Nova Electra

Vull demanar les actuacions pendents al voltant de l'escola que no es van realitzar. Volem el pas de vianants elevat o semàfors que senyalitzin el pas de nens a escola i fer reduir la velocitat dels vehicles al Carrer Periodista Granè. També estem esperant alguna actuació al terre que envolta l'escola i que es de formigó, degut a la seva rugositat causa ferides quan un nen/a cau. Necessitem instalar alguna paperera més a l'entrada degut que amb una només, s'omple molt ràpid degut al nombre d'alumnes. Cartells al carrer Motors indicant que no es un lloc on els gossos poden fer les seves necessitats i tot indicant les sancions pertinents. 

Publicat per Iban el 24 Setembre 2016Via pública

Comentaris

Estic d'acord amb les millores proposades. Hi ha moltes coses a millorar al voltant de l'escola. Només cal anar-hi i fer-hi una ullada. Però és clar, no és una escola de centre, i la resta poc importen...
Publicat per Lourdes el 24 Setembre 2016
yo también estoy de acuerdo, hace falta el paso elevado ya que es peligroso no sólo durante el horario entrada y salida escolar cuando ponen un policía a dirigir tráfico sino durante el resto del día, los coches giran y hay poca visibilidad ha habido varios accidentes por la noche de coches que giran a toda velocidad. más de una vez casi atropellan a alguien que cruzaba correctamente. por otro lado es una vergüenza que el carrer dels motors parece más un pipican que la entrada de un colegio. hay muchísimo terreno desaprovechado que podrían usar como parquing para los coches de padres q dejan a sus hijos y no colapsar la calle parNdo en doble fila.
Publicat per gf_flor el 24 Setembre 2016
Yo también estoy de acuerdo con esta propuesta, sobre todo la necesidad de mejora de los alrededores, tanto terreno sin aprovechar para tener un espacio donde los niños puedan pasar un rato jugando al salir del cole...y la parte de la antigua AEG que está al lado, con todos los vidrios rotos y dejado totalmente; este año pasado se ha hecho un vallado nuevo, pero lo considero insuficiente si no se hace algo con el edificio. Se necesita un plan de mejora de la zona urgentemente.
Publicat per Silvana el 25 Setembre 2016
Estoy de acuerdo, con las propuestas que habéis comentado. Hacen falta sitios para aparcar, y espacio para que los niños se puedan quedar a jugar al salir del cole. Por ejemplo el parque que está proyectado y que nunca veremos. El tema de que los padres aparquen en doble fila, es un tema que nunca se solucionara. Siempre habrá el que lo deje. Respecto al resto de mejoras, nos dirán que como está ubicada donde está, pues nos tenemos que aguantar. Para los politicos, es un cole de 3a y no nos mejorarán nada. Los presupuestos se irán a los coles de barrios más céntricos.
Publicat per eca el 25 Setembre 2016
Creo que esta propuesta puede ser extensible a otros colegios de Terrassa
Publicat per eva el 27 Setembre 2016
un altre vegada una proposta que només beneficia a uns quants.
Publicat per Enric el 05 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::