banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Poble Nou – Zona Esportiva

Dinamitzar Poble Nou Oest

Josep Antoni Rodríguez Morales

Sóc un veí de Poble Nou del sector de Marià Benlliure, conjuntament amb altres veïns de la generació dels 70, hem patit la degradació de la zona, quan Poble Nou era “Nou” amb molt comerç, cinema, moviment cultural i veïnatge, molt lluny queda aquesta etapa.

Proposta de millora del sector del barri al sector nord esquerra de la carretera de Rellinars:

-          Més presència policial per controlar i eradicar el tràfic de drogues

-          Fomentar, dinamitzar el comerç ja sigui petit o gran

-          Quan sigui la festa major de Terrassa o la del barri, portar alguna de les activitats del programa a la zona, per donar una mica d’alegria i donar a conèixer a la ciutadania els nostres carrers i la nostra gent

-          Dotar a la zona d’algun espai social per a la gent gran, joves, que sigui un referent per els veïns de la zona i donar més oportunitats.

-          Poder gaudir d’actes culturals en la zona

-          Fer arribar més línies de bus que connectin més ràpid amb el centre i els caps, sobretot per la gent gran

-          Un Cap d’emergències

-          Habilitar nous espais verds, amb més arbres, ja en la ventada del 2014 varem patir gran pèrdua d’arbres

-          Intensificar la neteja a l’àrea i sensibilitzar als veïns dels mecanismes alternatius per dipositar deixalles, hi ha dies que es vergonyós i trist

-          Estar més integrats en el conjunt de la ciutat

Publicat per DIDO el 13 Setembre 2016Altres

Comentaris

Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::