banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Segle XX

MIRALL PER AL CASAL DEL SEGLE XX

Al casal del barri del Segle XX es fan un munt d'activitats extraescolars per infants, joves i adults com Hip Hop, pilates, zumba, salsa o biodanza.

Portem ja més de 10 anys fent algunes d'aquestes activitats sense MIRALL i creiem que ja és hora que a una de les sales del casal es pogués instal•lar un per tal de millorar la qualitat dels cursos. Som unes 200, o més, persones les que anem al casal a apendre a ballar i com és evident, sense mirall l'evolució és molt més lenta.  Necessitem un mirall ja!!

Gràcies

Publicat per Meritxell el 20 Setembre 2016Altres

Comentaris

Hola. Soy usuaria del casals del barril sigue XX de las clases de hip hop desde hace ya 4 años. Tenemos mucha necesidad de tener un espejo, con un espejo las clases serían menos complicadas . Por favor ayudarnos a conseguirlo. Gracias.
Publicat per Paula el 20 Setembre 2016
Soy vecina del barrio y antes que un espejo para que se beneficien algun@s usuari@s seria mucho mejor arreglar el barrio, ya que según podemos ver en el Bocamoll hay otras prioridades.
Publicat per montsasari el 22 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::