banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Centre

Millores al Vapor Gran

Des de l'associació Amics del Vapor Gran sol·licitem resoldre ràpidament el tema de la seguretat als nostres carrers, ja que tenim veritables problemes, i la neteja en aquesta zona. També, demanem millorar i ampliar la zona de càrrega i descàrrega, perquè cada vegada és més difícil que puguin arribar els tranportistes.

Necessitem posar en marxa l'execució del projecte de senyalètica que fa ja molt temps que està aprovat, treure els bancs perimetrals i la pèrgola de la Plaça Nova, i ampliar les zones infantils, ja que totes les tardes tenim molta canalla per la zona.

Publicat per Amics del Vapor Gran el 23 Setembre 2016Altres

Comentaris

La problemàtica d'incivisme d'aquesta zona la patim també els veïns del principi del carrer Sant Genís. Demanem també resoldre ràpidament les conductes incíviques que es repeteixen cada tarda a la zona; agressivitat, música a tot volum, destrossa del mobiliari urbà, consum a la via pública i als vestíbuls de les finques de porros, conductes intimidatòries.
Publicat per Veïnat el 01 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::