banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Centre

Segregar el centre respecte del municipi de Terrassa

Des de fa 37 anys els socialistes governen Terrassa sense cap interes per els problemes del centre de la ciutat, només beneficien amb les seves actuacions als barris que voten socialista, ja que al centre MAI han guanyat cap elecció els socialistes, com a consecuencia, el centre pateix des de fa 37anys  el abandó per part del Ajuntament, a més de la seva hostilitat contra els que vivim al centre, amb tot tipus de mesures i actuacions que ens perjudiquen, per aixó demanem que el centre de Terrassa s' independitzi del municipi de Terrassa per formar un nou municipi que es podria dir Egara, Sant pere de Egara o Terrassa Centre , independent per fi de la tirania de 37 anys de govern socialista enemic del centre, per fi el centre de Terrassa podria ser independent i decidir el que li convé més sense tenir que patir la dictadura del socialistes i dels barris deTerrassa que els voten . Per a que el centre de Terrassa es segregi de Terrassa i sigui un municipi propi independent per fi i perque ens poguem governar nosaltres mateixos sense imposicions del socialistes ni de la gent dels  altres barris.

Publicat per Enric el 21 Setembre 2016Ciutadania

Comentaris

Al teu barri, per que el centre es un altre barri de Terrassa, cada dia pasen les maquines de escombrar carrers, pel meu barri poder una vegada al mes. Al teu barri hi ha policía per tot arreu i tot el dia i la nit, al meu barri a les sis de la tarda l'unic policía que hi ha marxa. Pel teu barri pasan tots els autobusos , pel meu no mes un. Jo passo cada dia pel centre i crec que no esteu tan malamen com dius.
Publicat per Juan Jorge el 25 Setembre 2016
A Catalunya cada dia passen les maquines de escombraries, hi ha policia, passan autobusos, crec que a Catalunya no esteu tan malament com dius com per a que s' independitzi de España.
Publicat per Enric el 26 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::