banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Integració social de tota la ciutat

Lluís Paloma Sánchez

Integració social de tota la ciutat

Quan els integrants de la immigració andalusa, en època franquista, van venir a Terrassa, es van haver d’establir en multitud de barraques i coves, primer, i després en barris de nova construcció, molt allunyats del centre de Terrassa. A partir del restabliment dels ajuntaments democràtics (1979), a Terrassa s’endegà un pla d’ordenació urbanística (1983) que va aconseguir transformar el caos en una ciutat coherent. El problema és; això no ha evitat que per a aquests immigrants, els seus descendents i altres que han vingut després d’altres parts del món, Terrassa sigui una cosa aliena. A nivell cultural, lingüístic i polític, no hi ha hagut integració: hi ha tot de “ghettos” que amb prou feines si saben que hi ha algú més aquí.

La meva proposta és: ressolem-ho! Integrem-nos tots!

Publicat per DIDO el 22 Setembre 2016Ciutadania

Comentaris

costará molts anys integrar els magrebins, ecuatorians , colombians, russos, xinesos, romanesos....
Publicat per Enric el 22 Setembre 2016
Costarà, però si no ens hi posem no passarà mai. I arrosseguem un problema de dècades en aquest tema. Necessitem una Terrassa integrada, no quinze que s'ignorin.
Publicat per Lluís Paloma Sánchez el 24 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::