banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

RESSUSCITAR LA RAMBLA - TRAM CENTRAL

En el tram central de la Rambla, el comerç va morir quan es va desviar la circulació. A la vegada, els carrers Arquímedes i Galileu es van intoxicar, fins al punt de que ha desaparegut tot vianant a peu per l'alt nivell de trànsit i contaminació que recull.

Caldria replantejar convertir aquest tram central en una continuïtat del tram inferior que va des del Doré fins al C/. Gutemberg.

En primer lloc, situant els arbres en un cantó (altern). En segon lloc, incorporant trams de pujada i/o baixada de dos carrils, igual que en el tram inferior. A més, un carril seria BUS + TAXI, i el segon carril seria per bicicletes i vehicles amb un límit de circulació de 20km/h, posant nombrosos passos de vianants, però permetent el traspàs complet de la rambla a alguns vehicles que es vulguin acostar al centre, molt a poc a poc. També facilitaria l'accés als aparcaments del Raval. En definitiva, seria donar continuïtat al trami superior i inferior, canviant un passeig d'arbres centrals, per dues voreres molt amples a banda i banda, amb arbres, que això sí que facilitaria el pas de vianants.

Publicat per Marc Malgosa el 13 Setembre 2016Comerç

Comentaris

la Rambla de Egara sempre ha sigut un carrer marginal, a on començaba la Terrassa de barriadas, fora del centre de la gent bé. la Rambla només tenia molt de public quant el mercta central no tenia competencia pero des que hi han grans superficies, la gent ja no va a la Rambla.
Publicat per Enric el 15 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::