banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Ampliació centre de Terrassa

Com bé sabem la creació de la  Plaça Nova es va fer en un intent d'ampliar el centre i descongestionar-lo. Això no s'ha acabat d'aconseguir ja que no hi ha res que cridi l'atenció ni a la plaça nova i més enllà d'aquesta.  Per intentar arreglar això proposem:

- Reactivar el centre comercial del SXXI. Pensem que el que sería clau per reactivar-lo seria aconseguir un Corte Ingles a la fàbrica Sala Badrinas. És un lloc perfecte, a prop de l'autopista (no congestionaria el centre de cotxes) espai de sobres per la construcció, això faria que la gent que està al centre, baixi caminant al ECI i passi per la plaça nova. Només obrir el ECI els cinemes dels sXXI tornarien a obrir i reactivaria el comerç d'aquesta zona. Cosa molt necessària ja que hi ha molt poc comerç al sXX. 

Una altra cosa Molt necessària a aquesta banda de la ciutat és un gimnàs. Últimament han obert molts però tots estan per la mateixa zona I del centre cap a avall només hi ha un gimnàs

Publicat per Ester el 14 Setembre 2016Comerç

Comentaris

Que original... Un Corte Ingles... Rodejat de carrers estrets, super accessible en cotxe, si senyor. La Sala Badrinas és un lloc perfecte per fer barri. No és un regalet per a una multinacional. Informa't de la quantitat de projectes que s'han proposat des d'Escoles d'Arquitectura com l'ETSAVallès. Demanaria que es publiquin les propostes del Sala i Badrinas, i d'una vegada per totes es faci la remodelació que els veïns esperem amb candeletes. El segle XX pot ser molt més que un mediocre Corte Ingles... només cal interès i intel·ligència.
Publicat per Oscar el 21 Setembre 2016
Oscar si no t'agrada la proposta doncs no la votis, pots proposar la teva sense desqualificar la dels altres, només cal interès i intel.ligència.
Publicat per Oriol el 22 Setembre 2016
Es que cansa sempre el mateix rotllo de que cal una gran superfície per millorar teixits d'escala de barri. A veure si ens entra al cap que per millorar un barri no calen macro franquícies. L'interès i l'intel·ligència se la demano a l'ajuntament, sobretot ara que tenim al senyor Toñina Samper. Cal interès per treure a la llum veritables propostes ben estudiades des del món acadèmic (existeixen, estan fetes), i intel·ligència per contribuir en les dinàmiques del barri, en comptes d'afavorir empreses per simples interessos econòmics. Essent realistes, de debò voleu viure enfront d'un Corte Ingles? Jo ni de conya. Però clar, el demano i qui el tingui al davant que se'l mengi. S'ha de ser responsable en les coses que es demanen, i més en un barri que comença a estar bastant fotut. I finalment, Oriol, apart de no votar-la, tinc tot el dret de comentar el que em sembla. No tot s'hi val. I jo i molts altres no quedarem callats mentre alguns doneu aquest tipus d'idees per al barri.
Publicat per Oscar el 22 Setembre 2016
MOLT MILLOR TORNAR AL ESQUEMA TRADICIONAL DE LA BOTIGUETA I EL COMERÇ PETIT TRADICIONAL CATALÀ. nO ALS INVENTS PORTATS DE eSTATS uNITS.
Publicat per Enric el 23 Setembre 2016
Oscar, aquesta és la teva opinió, totalment respectable, però no vol dir que sigui la correcta. I no t'equivoquis, jo demano un corte inglés, i jo me'l menjo, per què el tindria just davant de casa i si, m'agrada, perquè per gustos, colors. Un corte inglés crearia MOLTS llocs de feina i aumentaria l'afluencia de persones a aquest barri que dius, està bastant fotut. i Enric, quin problema tens amb el invents d' Estats Units? si no t'agrada el Corte Inglés no vagis,,, segueix anant a al petit comerç. Per sort, en aquest món hi ha gent per a TOT. Jo en canvi disfrutaré anant a tots dos llocs....
Publicat per Ester el 23 Setembre 2016
un Corte Ingles ja es molt, no volem esclat, eroskis, Caprabos, Alcampos, Mercadonas, tots copiats de models dels Estats Units.
Publicat per Enric el 26 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::