banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Centre

Millora en nombre i diversitat d'establiments comercials

Penso que la diversitat dels comerços és limitada i també que el seu nombre és força escàs. Només cal veure els diumenges amb botigues obertes, hi ha poques persones al centre dins de les botigues. A més a més, una vegada has mirat les botigues del grup Inditex, sabateries, Penny i algunes més, ja no hi ha gaire més per mirar. Crec que de vegades les persones prefereixen desplaçar-se a centres comercials (Corte Inglés Sabadell, Centre Comercial Sant Cugat o Barcelona (Maquinista o altres).  Per tant, crec necessari:

- la construcció d'un centre comercial, ja sigui Corte Inglés o potser també tipus Centre Comercial Sant Cugat. Per mi la millor opció, si fós possible, seria construir-lo a la zona de la Rambla (entre Doré fins Centre Cultural), per tal de dinamitzar el comerç d'aquesta zona, o bé a la Plaça Nova pel mateix motiu. Crec que no hauria d'afectar els comerços actuals per atrauria més consumidors i, per tant, més possibilitats de venda.

- Evidentment en cas que es dugués a terme, el pàrquing (gratuït) seria imprescindible.

- Hauria d'anar acompanyat d'un pla de solucions per la millora del trànsit per tal que no es col.lapsés més del què ja ho està el trànsit dels carrers Arquímedes, Portal Nou/Sant Quirze,etc.

Publicat per Mireia Pérez i Bros el 18 Setembre 2016Comerç

Comentaris

Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::