banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Etiqueta "Fet a Terrassa / Fet al Vallès"

Proposo crear una etiqueta que identifiqui en els comerços de la nostra ciutat aquells productes fets a Terrassa i al Vallès.

La ciutat necessita una clara aposta per aquells productes que es fan als nostres obradors, els nostres camps, les nostres fàbriques. 

Pot semblar que a Terrassa no produïm. Què tot ens ho han de dur d'altres llocs. Fals. Completament fals! A Terrassa i el Vallès s'hi fan una bona pila de productes que consumim a diari, molt sovint desconeixent que han sigut produïts a la nostra ciutat i a la nostra comarca.

Apostem pel que és nostre. Pel que es fa a la nostra ciutat i a la nostra comarca. Amb la creació de l'etiqueta "Fet a Terrassa / Fet al Vallès" posarem en valor el nostre teixit productiu, els nostres comerços, les nostres empreses, i els llocs de treball de milers de persones a la nostra ciutat i la nostra comarca.

Proposo, per tant, crear l'etiqueta "Fet a Terrassa / Fet al Vallès' i que aquesta identifiqui als prestatges de les botigues i supermercats tots aquells productes que Terrassa, i el Vallès, produeixen.

Publicat per TonVilageliu el 24 Setembre 2016Comerç

Comentaris

Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::