banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

La Riera de Les Arenes

Com a altres ciutats de Catalunya, penso que la Riera de Les Arenes, té molt potencial com a espai verd per la ciutat, encara que tenim el fabulós Parc de Vallparadís, als barris perifèrics ens queda una mica lluny, per córrer, caminar, passejar, pels gossos,.. A més del seu aspecte, la seva utilització com a parc, estaria d'allò més bé, a més es reduiria el problema d'una possible riuada, sóc conscient que és un projecte mot car, però es podria fer per fases.

Publicat per Pilar el 12 Setembre 2016Espais verds

Comentaris

ningú vol estar amb les rates
Publicat per Enric el 16 Setembre 2016
Estic d'acord!!
Publicat per Pilar el 21 Setembre 2016
Hi ha moltes experiències a tot el món sobre parcs verds en zones inundables. El mateix Parc del Besós n'és un exemple. Ja és hora que els barris puguin mirar de cara les rieres i gaudir-les com a parc semi-urbà. No pot ser que només ens gastem diners en arreglar Vallparadís (per cert, de forma molt poc eficient: quants cops l'han tornat a aixecar de nou per fer-hi obres?). Evidentment en aquest parc a la Riera de les Arenes caldria col·locar-hi espais per a la memòria històrica de les tràgiques riuades que ha viscut Terrassa, com la del 1962. Cal saber que les riuades es van produïr perquè no es va respectar la zona inundable i un munt de persones amb poc recursos i sense que se'ls garantís el dret a l'habitatge amb cap alternativa, van haver de construïr barris sencers on podien. Un parc es mantí i es cuida, per tant les reivindicacions dels veïns dels barris propers a la riera es complirien. És una molt bona proposta!
Publicat per Anònim, de Terrassa el 27 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::