banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Poble Nou – Zona Esportiva

Zona d'esbarjo per a gossos

Agrairia es permetés una zona per poder deixar sense lligar a les nostres mascotes ja que necessiten córrer i saltar sense necessitat d'haver de sortir fora de la ciutat.

Quan entra un gos a casa, passa a formar part de la família, és un més. En treure'l a passejar al carrer i no poder deixar-los anar al seu aire ja que no està permès veta molt la llibertat.

Terrassa compte amb poques zones perquè puguem jugar lliurement amb ells. seria interessant habilitar un espai lliure  per a gossos al parc de les Nacions Unides ja que comptem amb molt terreny.

Crec es podria fer extensible a més zones de la ciutat.

Ells ho farien.

Gràcies.

Publicat per Mario el 15 Setembre 2016Espais verds

Comentaris

Hi ha una altra petició oberta que demana el mateix. Zona per gossos per aquesta zona.
Publicat per Laugutierrezc el 20 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::