banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Acondicionar caminos en vias verdes alrededor de Terrassa

Mantenimiento y creación de vias verdes alrededor de la ciudad que pueda unirlas con las poblaciones limitrofes como puede ser:

Terrassa- Les Fonts - Rubi por la riera del Palau

Terrassa- Sabadell.

Terrassa- Matadepera.

Publicat per Jordi el 17 Setembre 2016Espais verds

Comentaris

Añadiría progresivamente otras ciudades como Castellar del valles, Rellinars
Publicat per JOSE ANTONIO el 18 Setembre 2016
ja existeixen !
Publicat per Enric el 19 Setembre 2016
Conec uns quants que anem a trevallar en bicicleta fins Rubí pels camins dels horts, camp de futbol de Les Fonts i la depuradora. Estaria bé que els arreglessin una mica, jo crec que mes gent s'animaria a fer-la servir. La carretera està sempre molt colapsada i ajudaria. També dir que mai s'ha pensat en les bicicletes en tot el recorregut de la carretera 1501, no hi voral en cap tram del recorregut.
Publicat per jose el 01 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::