banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

més pipi cans a terrassa.

varies de les propostes escrites son queixes demanant que als parcs els gossos no vagin sense lligar. és important poder conviure tots amb la màxima comoditat i ,per això, els propietaris de gossos fa temps que demanem més espais, “pipicans”. A terrassa en tenim pocs i lluny. En moltes ciutats catalanes a quasi tots els pacs hi ha un espais per ells, si aquí fos així la gent i els gossos podrien passejar, jugar... pels parcs, cada un pel seu espai. És important que siguin espais àmples amb ombres, una font...  Crec que es una proposta gens difícil d’aconseguir, ni amb un gran pressupost. Al parc del nord seria un bon lloc on poder condicionar un espai per les nostres mascotes, hi ha prou lloc per nens, gent i gossos, només cal organitzar-lo.

Publicat per núria el 21 Setembre 2016Espais verds

Comentaris

es suficient amb portar una botella de aigua a la má per tirar-la sobre els pixats del gos.
Publicat per Enric el 21 Setembre 2016
Enric no sé que té ha veure, jo demano més espais per gossos!!!!
Publicat per núria el 22 Setembre 2016
Realment cal tindre mes pipi-cans a Terrassa. Jo he adoptat una gossa que no puc portar sense lligar perquè s'escapa. Encara no tenim la confiança establida i necessita aprendre a fer cas. Si no tenim una zona tancada perquè n’aprengui a anar deslligada mai ho farà. Com em passa a mi li passa a molta gent, necessitem un espai tancat. Un gos te molta energia, ha de corre i cansar-se per tal de estar be físicament i psicològicament. Molt sovint les persones tenim coses al cap i pot ser que no els hi dediquem tota la atenció que necessiten per que el passeig sigui saludable per ells, per això un pipi-can es de molta ajuda, es un espai controlat en el que un gos corre sense tensió, es relaciona, es socialitza i s’exercita amb el amo per crear un vincul. El resultat es que sigui mes sociable i menos imprevisible. Per el que fa amb les zones de lliure circulació de gossos, no estic en contra, però encara que el gos estigui acostumat a anar lliure hem de pensar en: - Un gos que va sense lligar en una zona de lliure circulació es pot espantar en qualsevol moment de un soroll sortir corrents, i pot provocar un accident o ferir alguna persona. - Hi han molts gossos perduts a Terrassa (sobre tot per Sant Joan a causa dels petards) que ja es un drama. - Recordem que quan un gos es perd i el recull la gossera, per recuperar-ho s’ha de pagar una multa. No estic en contra de la multa perquè fan una gran labor, però es incoherent perquè, si el gos s’escapa de una zona de lliure circulació per por no es del tot culpa del amo. - Per altre banda, encara hi ha molts gossos sense esterilitzar, per tant, els gossos que es perden també poden tindre camades i ja tenim les gosseres prou plenes. Torno a dir, no estic en contra dels espais de lliure circulació de gossos, però no vull que perquè he deixat deslligada a la meva gossa, tingui totes aquestes conseqüències. Crec hauria de haver com a mínim un pipi-can per districte, no tothom podem anar cada dia a Vallparadis, a mi em queda juny.
Publicat per Lourdes el 22 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::