banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Can Palet

COBRIMENT DE LA N-150, CAN PALET.

Ana Cavia Miralles

Sóc veïna de Can Palet de tota la vida, una barri obrer de gent treballadora. Tristement, en els darrers anys, veig com el meu barri es va degradant sense que l'Ajuntament hi faci res. Encara que ho podria ser, la meva proposta no es refereix a la brutícia dels carrers, l'acumulació d'escombreries a les cantonades o al desgavell circulatori amb cotxes en doble fila. Això té dicícil solució si apliquem els  medis i recursos que vostès ja tenen.

Els proposo el Cobriment de la N-150 entre els carrers Colom i Maresme. Suposaria una MILLORA URBANÍSTICA MOTL IMPORTANT pel barri de  Can Palet. Comunicaria àmpliament amb l'àrea del Parc Vallès i d'aquesta manera es guanyaria una àmplia zona de vianants, es podria fer una plaça amb espai pels infants i segurament es posarien bars amb terrasses on fer un beure i respirar senses contamicació del trànsit.

Sense cap dubte el COBRIMENT DE LA N-150 entre els carrers Colom i Maresme li donaria una alenada d'aire al meu estimat barri, ara tant necessitat.

Publicat per OAC3 el 22 Setembre 2016Urbanisme

Comentaris

Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::