banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Solars per a places de pàrking + Estació de tren a l'entrada de Terrassa Centre

Solars per a places de pàrking + Estació FGC + Entrada maca a la ciutat

https://ummterrassa.files.wordpress.com/2016/09/projecte-pla-municipal-terrassa-mapa.png?w=907&h=492

https://ummterrassa.files.wordpress.com/2016/09/projecte-pla-municipal-terrassa-mapa.png?w=907&h=492

Compra dels solars disponibles a l’entrada sud-centre del terme municipal de Terrassa, situats al carrer Tren de Baix amb els carrers Doctor Torras i Bages / Navas de Tolosa, de tal manera que els transports privats que accedeixin a la ciutat a través de les autopistes C-58 (provinent de Sabadell/Barcelona-Manresa), i C-16 (provinent de Sant Cugat/Barcelona-Manresa) tinguin un espai adient a l’inici de la ciutat on poder estacionar el seu vehicle, per després poder procedir a agafar el tren (metro de Terrassa) per moure’s per la ciutat, creant una nova estació de la línia S1 de Terrassa a Barcelona just davant d’aquests solars disponibles posteriorment convertits en aparcaments per a vehicles privats. I afegir un servei de bicicletes en els mateixos terrenys per a que els ciutadans puguin moure’s cap al centre i la rambla incentivant l’ús dels carrils bicis ja homologats. I com a toc final, un petit autobus lançadora que connectés de forma directe amb l’estació d’autobusos de Terrassa cada x minuts per a donar incentiu als autobusos interurbans que surten des de l’estació d’autobusos, i una millor comoditat per als usuaris que es desplacen cap a poblacions com Martorell, Olesa, Matadepera, Viladecavalls, Vacarisses, Ullastrell o la ciutat de Sabadell, entre d’altres.

La creació de la nova estació de FGC (prevista al pla d’ordenació de Terrassa) ajudaria a tenir una millor connexió amb els Jutjats de Terrassa, i donaria un impuls als comerços i allotjaments propers a l’estació, de la mateixa manera, impulsaria l’activitat de l’hotel Don Candido.

Amb tot això, estaria bé que es condicionés d’una forma agradable a la vista amb una entrada que promocionés Terrassa d’una forma elegant i estratègica de cara al turisme que visita la ciutat, i de la mateixa manera, pels ciutadans que hi vivim en ella, per tant, a l’entrada de Terrassa Centre, per l’alçada de la Rambleta del Pare Alegre, seria ideal veure un espai agradable amb lletres grans maques de Terrassa, tot adequant l’entorn amb alegria i riquesa visual, que deixi de banda la grisor actual que es deixa veure.

La Cogullada | Segle XX: Nova estació de FGC a Terrassa

https://ummterrassa.files.wordpress.com/2016/09/la-cogullada-segle-xx.png?w=604

la-cogullada-segle-xx

Publicat per Oriol el 22 Setembre 2016Urbanisme

Comentaris

Molt bona proposta. Salutacions!
Publicat per Daniel el 22 Setembre 2016
i de pas un altre estació a Matadepera.
Publicat per Enric el 22 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::