banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

autobusos electrics

Es tractaria de subsituir els actuals autobusos urbans a gasoil  de Terrassa  per autobusos amb motor electric, de manera que s' acabi el problema de la contaminació produida per els autobusos anticuats a gas oil.

Comentaris

Esperem que així sigui. Autobusos 100% electrics per Terrassa. Salutacions!
Publicat per Daniel el 22 Setembre 2016
no tenen per que ser mes cars que els de gas oil, pero els venedors de gas oil a toneladas no deixeran que es faci.
Publicat per Enric el 26 Setembre 2016
Facilitar la mobilitat és molt important i si a més a més es millora la qualitat de l´aire que respirem, es una bona aposta per incrementar la salut dels ciutadans i contribuir a la sostenibilitat del planeta.
Publicat per Isidoro Martínez Celdrán el 30 Setembre 2016
per qué no s' ha fet ja a Terrassa ?
Publicat per Enric el 01 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::