banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Centre

Millorar l'accessibilitat dels vianants del C/ Col·legi al centre peatonal

El carrer Col·legi es un carrer molt transitat per persones grans amb mobilitat reduïa i també per canalla. Sobretot a la entrada i sortida de les escoles, guarderies (cotxets de bebès...) i dels centres d'activitats extra escolars, com piscina, escoles d'idiomes, etc.

Si afegim a lo anterior, que les voreres son mol estretes i desnivellades, els cotxes aparcats impedeixen baixar per cedir el pas, fa que sigui complicat i perillós l’anar i venir de les persones.

Demanem que s'allargui l'ample de la vorera del c/ Col·legi fins a l'alçada al menys del c/ Ventalló per millorar la seguretat i l’accessibilitat dels vianants fins el centre petanonal de la ciutat.

Aquesta proposta es va presentar mitjançant instancia el desembre passat, acompanyada de la signatura de 77 veïns.

Publicat per Laura Bachpol Torrent el 15 Setembre 2016Capacitats diverses i accessibilitat

Comentaris

Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::