banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Per una ciutat més accessible

La nostre proposta és: La adequació de una de les voreres de cada carrer perquè aquestes siguin més accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, como per exemple: (cadires de rodes, persones amb crosses o bastó).

Actualment les voreres estan aixecades i si tens problemes per caminar, acabes donant-te amb totes les vores de les rajoles, fent la passejada molt incomoda i desitjant arribar a casa, ja que acaba fent malt als músculs i ossos. Tot això empitjora quan es fa de nit, i no pots detectar on i son aquelles rajoles aixecades o trencades i per no anar incòmode o amb por, decideixes quedar-te a casa .

La nostre  proposta és fer una de les voreres amb asfalt per millorar les condicions de accessibilitat a la ciutat, tant per a persones amb mobilitat reduïda com per gent gran etc... Un exemple clar, és la vorera ample de la avinguda Barcelona que ja te una zona amb asfalt, aquesta és més segura i còmode per passejar, potser no és visualment el millor però em de pensar amb tots el ciutadans de Terrassa. 

Tots ens fem grans i es important intentar millorar la qualitat de vida a la ciutat.

Comentaris

una buena propuesta! Ya se tendría que haber hecho hace tiempo
Publicat per Jose el 15 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::