banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Can Palet

Carril bici i ampliació de boreres al carrer Colom

Proposta per implantar el carril bici al carrer Colom tal i com preveu el Nou Pla de Mobilitat. Es tracta d'un dels carrers més plans de la ciutat, amb una gran interacció d'activitats, entre elles la universitaria. Des del barri de Can Palet es una connexió directa i ràpida als FGC Vallparadís.

Es un carril bici necessari i estratègic des de que tenim la nova estació, amb un efecte dominó que acabaria augmentant encara més els moviments sostenibles, i la reducció de la contaminació i el soroll en els barris adjacents.

Ampliant les boreres aconesguiriem que el carrer Colom fos un veritable eix cívic entre els barris de Can Palet i les Escoles.

Comentaris

Oscar, de bon rotllo, voreres amb ´v´
Publicat per Terrasenc De Terrassa el 26 Setembre 2016
Una proposta amb seny que no se per què no s'ha fet mai. Des del cementiri Vell fins Prat de la Riba hi ha un carril bici que fa pujada i que segurament va costar un ronyò quan el mes fàcil i econòmic hauria estat fer-lo al carrer Colom, enllaçant amb el Parc Vallès. Li dono suport.
Publicat per jose el 01 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::