banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

AVINGUDES MÉS AMIGABLES I PALMERES

Actualment, les avingudes de Terrassa, són completament GRISES i molt DESCUIDADES.

Una simple millora, no gaire costosa, podria estar MOLT bé.

La idea podria ser aplicar una millor estètica semblant a altres ciutats d' Espanya o Europa.
1. Millora de l'arbrat de PALMERES, URGENT. N'hi han algunes directament tallades i queda el tronc.
2. Una simple decoració de la part central, en contres de ciment posar gespa o flors per un aspecte visual molt millor, no crec que sigui gaire costos i la diferencia podria ser bastant gran.

Ajudaria pel que fa a imatge de la ciutat i pel que fa a comerços de la zona, ja que són deplorables el manteniment i estètica que tenen, completament gris. No dona gust passejar per les avingudes, únicament el centre, ja que és zona de vianants.

Per exemple Vitòria té aquesta idea, on fan avingudes molt més verdes on el color gris no destaca tant.

A continuació adjunto un enllaç on es pot veure un projecte de millora que tenen, la idea és molt gran comparada amb el que jo comento, a més l'avinguda és molt més gran que les que disposem a Terrassa, ja que es pot aprecia que passa un tramvia però, a escala menor es podria fer a les principals avingudes de la ciutat; Avinguda Abat Marcet, Jaume I, Béjar, Josep Terradelles?... les que tenen espai per fer la millora.

Sobretot millora d'arbrat i una simple gespa central CUIDADA, perquè si ha d'estar deixada...

Que tingueu un molt bon dia.

LINK AVINGUDA DE VITORIA FUTURA

Comentaris

Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::