banner terrassa

logo proces 3

Cercar propostes

La Junta de Govern ha aprovat incorporar al PAM les cinc propostes que han obtingut una valoració favorable per acompanyar al projecte de pressupost municipal pel 2017, condicionat a la seva aprovació definitiva en el ple corresponent. La Comissió Tècnica del procés va valorar les vuit propostes presentades per la ciutadania que van obtenir els suports mínims establerts a les bases, i va fer un informe favorable de les cinc que complien els requeriments bàsics que s'especifiquen a la base 11 (legalitat, competència municipal, viabilitat tècnica i econòmica, i interès general). Aquestes cinc propostes són les que han estat incorporades finalment al PAM per la Junta de Govern.

Tota la ciutat

Adéu caques de gos

Destinar polícia vestida de paisà o agents cívics per multar els amos que no recullen les caques dels seus gossos. En el barri de ca n'Aurell és extrany no trobar caques pel carrer, deixant així el barri ben brut,  fet que dificulta el pas amb cotxets, gent amb cadira de rodes, fins i tot en els parcs infantils hi ha caques. Qui no ha trepitjat mai una caca de gos?

Comentaris

Això de les caques de gos és massa! A veure si s'arregla aviat, que dia si dia no en trepitjo una!
Publicat per Oriol Costa el 25 Setembre 2016
Però son molt hàbils! Si hi ha gent que els veu les recolliran! El problema és quan no hi ha ningú mirant... És trist, però té difícil solució
Publicat per Terrasenc De Terrassa el 26 Setembre 2016
la solució és que facin com amb el radars, foto o multa! es veu que no s'apren amb mesures "amables". La quantitat de brutícia es convertirà aviat en un.problema de salubritat.
Publicat per eva el 27 Setembre 2016
Segona caca de gos trepitjada en 15 dies en un parc infantil. Res més a dir.
Publicat per Eva el 28 Setembre 2016
Em sembla molt be, pero tambe vec molt necesari que es faci un pipican al barri, per poder tenir una zona on es poguin deixar els gossos lliures per a que puguin correr i sociabilitzarse amb altres gossos al barri.
Publicat per Gemma el 28 Setembre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa :: Tel. 937 397 000 :: procespam@terrassa.cat :: ¿No tens un compte? ::